lauantai 6. heinäkuuta 2013

Väliarvonnan voittaja!Korttikeräys starttasi toukokuussa ja kesäkuussa laitettiin pystyyn väliarvonta keräyksen tiimoilta. Osallistumisaikaa oli 6.7.2013 saakka, joten pian on tullut aika julistaa voittaja... Kortteja on tällä hetellä kasassa 337 kpl, huikeeta! Kiitos kaikille osallistujille. On ollut sydäntä lämmittävää nähdä keräyksen saama vastaanotto ja teidän ihanat korttinne. Olen varma, että ne tulevat jättämään jäljen yksinäisiin vanhuksiin. Ja ei sovi unohtaa, että keräystä on jäljellä vielä melkein puolet! Tähän sopiikin lainaus ”yksin teemme kuka mitäkin, yhdessä mitä vain”.

...mutta julkaistaampa seuraavaksi väliarvonnan onnellinen voittaja! Palkinnon sponsoroi Teippitarha. Arvonnan suorittaa random generator ja voittaja on osallistuja numero 17: Tuija R. Seinäjoelta, paljon onnea!
Seuraava arvonta onkin loppuarvonta, jossa sinulla on niin monta arpaa kuin olet tehnyt kortteja! Jähtäväksi nää kuka korjaa potin... Muistakaa muuten, että yksinäisiä vanhuksia on myös miespuoleisia. Miehille suunnattuja kortteja on tällä hetkellä ihan vain muutama kappale. Itselle ainakin kyseiset kortit ovat selvästi hyppy omalta mukavuusvyöhykkeeltä, mutta rohkaisen itseäni ja muita ottamaan tuon askeleen. Mukavaa viikonloppu kaikille!

Väliarvontaa sponsoroi:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti