maanantai 14. marraskuuta 2011


Alotin tämän kortin tekemisen jo reilu kuukausi sitten, mutta en päässyt korttipohjaa ja sen päälle sommiteltua kuviopaperia pidemmälle. Viikonloppuna palasin kuitenkin keskeneräisen kortin pariin ja sain viimeisteltyä sen. Tähdet on leikattu käsipelillä pohjana toimivan kuviopaperin toista puolta käyttäen. Idea tähtiin lähti täältä.

Korttiin käytetty:

• neliön muotoinen korttipohja
• kuviopaperia
• sinistä paperia
• jouluiloa toivotus
• kaksipuolistateippiä ja saksia

4 kommenttia:

 1. Tosi kiva idea nuo tähdet! Rupesin tossa miettimään omaa askartelupöytää ja sitä kaaosta :D ja nyt haluisin tietää miten sä oot järjestellyt kaikki sun askartelu tarvikkeet? ja missä tykkäät askarrella yleensä? keittiön pöydällä, lattialla vai onko sulla oma työpöytä? :)

  VastaaPoista
 2. Tällä hetkellä askartelen keittiön pöydällä ja käytössä on Ikeasta ostettu lokerollinen läpinäkyvä muovilaatikko, jossa on kaikki tilpehööri. Sen lisäks lehtiöille, papereille yms. oma hyllykkö. Tavaroita on vähän siellä täällä. Harmittaa, että joutuu sulloon kaiken niin pieneen tilaan, että välillä unhdan mitä kaikkee mulla on :D. Haaveilen omasta askartelupöydästä, että olis tilaa levittää kaikki tarvikkeet, jotta näkis mitä kaikkee sitä onkaan...

  VastaaPoista
 3. http://3.bp.blogspot.com/-vsH7VefQgio/TpstoKjQdzI/AAAAAAAABmI/zjapREstzRI/s1600/olkkari+012.jpg
  Voi kun voisin saada tuollaisen lipaston <3 sinne laittaisin kaikki askartelu tarvikkeet :)
  myös tää ikean hemnes lipasto lisäosan kanssa valkosena ois ihana:
  http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/70196372/#/50196373/
  mutta toi on vaan tosi kallis. jos löytäis jostain kirppikseltä ton tapasen ja senhän vois vaikka maalata jos ei väri miellytä. tää mun vanha kirjotuspöytä on niin laho jo että ties millon hajoo kokonaan :D mutta työpöydästä en luovu vaikka tila meinais loppua. Se on ihanaa kun saa just levittää kaikki tähän pöydälle ja ei tarvi edes heti siivota pois. Mulla on tässä ompelukone, tietokone ja askartelut kaikki sulassa sovussa :D

  VastaaPoista
 4. Joku tollanen lipasto olis mullekki tosi kätevä, ja mukavan hintaseen pöytään oot silmäs iskeny ;D. Antero tossa väleytteli mulle, että jos laittaisin sohvan pois niin saisin vaikka 3 metriä pitkän askartelupöydän... pitää ruveta miettiin ;).

  VastaaPoista