lauantai 3. joulukuuta 2011


Askartelutilani

Olisihan se pitänyt arvata ettei pelkkä askartelupöydän hommaaminen riitä. Kuolailtuani netissä erilaisia ratkaisuja askartelutarvikkeiden säilytykseen lähdin ostoksille.

Olin jo aikaisemmin bongannut Vapaa-Valinnasta kahdella eurolla säilytyslokerikon pikkukoristeita varten. Nyt löysin sieltä myös haitarimallisen säilytysratkaisun A4-kokoisille kartongeille. 13 taskua mahdollistaa kartonkien järjestämisen värien mukaan. Mukaan lähti myös kolme lasipurkkia, 80 senttiä kappale. (Samoja purnukoita löytää myös Ikeasta, mutta hieman kalliimmalla hintaa.) Suomalaisesta Kirjakaupasta bongasin kolmella eurolla kirjetelineen, johon tulee työnalla olevat, keskeneräiset, kortit.

Ikeasta ostin Bygel-sarjaan kuuluvan tangon, ritiläkorin, s-koukkuja ja pari muovipurkkia. Ritiläkori taitaa olla varinaisesti maustehylly, mutta se mahdollistaa upeasti nauhojen esillepanon! Koukuista roikkuu kätevästi sakset ja purkeissa liimat, kynät, isommat sakset yms.

Pöytä toimii nyt askarteluissa huomattavasti paremmin ja kaiken kaikkiaan rahaa meni alle 20 €. Ei siis mikään mahdoton investointi.

5 kommenttia:

 1. Näinhän se on, että ruokahalu kasvaa syödessä. Kivoja uudistuksia olet taas tehnyt ;)

  VastaaPoista
 2. Tämä on niin hieno! Kaikki järjestyksessä käden ulottuvilla. Arvaa vaan tekeekö mun mieli järjestää mun pöytä :D

  VastaaPoista
 3. Oon kyllä ittekki tyytyväinen. Kaikki on ihanasti käden ulottuvilla ja silti on vielä hyvin tilaa itse askartelulle. Käyt vähä shoppailemassa ja pistät pöytäs uuteen uskoon ;).

  VastaaPoista
 4. Täällä myös yksi askartelukärpäsen uhri haaveilee omasta askartelupisteestä. Pienten lasten äitinä toivoisin oikestaan omaa askarteluhuonetta, jonne voisi sulkeutua desibelien noustessa kestotason yläpuolelle. Viime jouluiset askartelut levisivät akselille olohoune-keittiö. Paperia ja nauhoja vilisi joka puolella.

  Juttusi innoittamana aion raivata alakertaan itselleni ja aarteilleni oman kammion ja laatia ostoslistan tarvittavista säilytysratkaisuista.

  Kiitos blogista, liityin lukijoihin oitis :)

  -Sanna

  VastaaPoista
 5. Kiitos palautteesta, piristi päivää! Tiedän millanen sekasotku on askarrella vailla varsinaista askartelupöytää. Musta rupes ainakin tuntuun, että askartelu keittiönpöydällä alkoi tappaan luovuutta... Tilaa oli niin vähä ja kaikki tarvikkeet toistensa päällä. Sitä aina unohti mitä kaikkea ihanaa omistaakaan, kun tarvikkeet on isona kasana. Mun mielestä omat harrastukset pitää ottaa tosissaan tai muuten ne on pian entisiä harrastuksia. Tervetuloa lukijaksi :)!

  VastaaPoista