keskiviikko 14. maaliskuuta 2012Tiimarissa oli tarjouksessa kuvan lehtiö kuudella eurolla. Lehtiössä on 24 paperia (12 erilaista kuosia) ja yhteensä 3 arkkia kirjaimia, tageja ja boordeja. Mukaan lähti myös lehtiöön täydellisesti sointuvat helmistrassit. Taidampa ruveta askartelemaan kummitytölleni 1-vuotis korttia.

Mikäli olet kiinnostunut lehtiön papereista katso kohteeni huuto.netistä.

PS. Huomenna on Lidlissä kuviolävistäjiä huippu halvalla! Katos lisäinfo Lidlin kotisivuilta

10 kommenttia:

 1. Ihanat ostokset! Lehtiön sait mielestäni hyvään hintaan. Onko kokemuksia Lidlin tarjoustuotteista? Joku joskus sanonut, että tarjoustuotteitta havittelevan pitää olla pelipaikalla heti kun kauppa aukeaa. Tarjoutavaraa yleensä vain muutamia kappaleita, joskus jopa vain yksi ollut tarjolla. Pitääkö tämä vielä kutinsa? No itse aion olla heti aamusta jonossa muiden tarjousbongareiden kanssa :)

  -Sanna

  VastaaPoista
 2. Edellisellä kerralla kuviolävistjät myytiin muistaakseni päivässä kaikkialta loppuun. Paikalla saa siis olla hyvissä ajoin. En tiiä yhtään millasia määriä noita tulee, mutta kyllä niistä nopeimmille riittää :).Itte oon ollut tyytyväinen Lidlin askartelutuotteisiin. Oon ostanu sieltä kuviosaksia, kuviopapereita yms. Viime vuonna jäin nuolemaan näppejä kuviolävistäjien kohdalla. Ne on himottua tavaraa...

  VastaaPoista
 3. Miten Sanna kävi, saitko lävistäjät? Itte kävin hakemaan iltapäivästä ja settejä näytti olevan vielä hyvin jäljellä.

  VastaaPoista
 4. Moi. Sain itselleni setin. Jee jee, I'm happy :) Ostin myös tyttärelle nimpparilahjaksi samaisessa ilmoituksessa olleen askartelusetin, pahveja ja kuviopapereita. Ostoskoriin päätyi myös sellaiset rei'ityssakset, onkohan ne jotkut sirkkasysteemit tms. Olin aamulla mummojen kanssa ovella jonossa, en jättänyt mitään sattuman varaan. En suinkaan ollut ainoa, joka ekana suuntasi leikkurien luo! Ovat takuulla tänään myyneet kaikki.

  -Sanna

  VastaaPoista
 5. Kyllä mua jännitti mennä vasta iltapäivällä kauppaan, jos leikkureita ei enää ookkaan. Voin hyvin kuvitella, että aamusella oli useampi varmistamassa omaansa. Kattelin kans sitä askartelusettiä, näytti ihan mukavalta :). Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 6. Kurkkasin siihen askartelupakettiin. Ihan oikeaan kohteeseen menee kun 3-vuotiaalle ostin. Paketissa mm. piippurasseja ja ohjeet kannen juttuja varten. Mukavaa viikonloppua myös sinulle!

  VastaaPoista
 7. Mäkin kävin hakemassa tuon paparilehtiön. Aivan ihana!!

  VastaaPoista
 8. Eikö ookki :). Tulee kyllä käyttöön koko rahan edestä.

  VastaaPoista
 9. On kyllä huippu herkullisen sävyisiä papereita,nams!

  VastaaPoista
 10. Sopii hyvin piilevästi puskevaan kevät oloon :).

  VastaaPoista