sunnuntai 15. huhtikuuta 2012


On se vaan kiva huomata miten kehittyy, kun tarpeeks harjottelee. Tämä on siis niitä harvoja skräppäyksiä joihin alan olemaan tyytyväinen, mutta ette usko miten kauan mulla meni tähän aikaa! Miten monesti istahdin askartelupöydän ääreen ja neuvottomana ja turhautuneena lähdin touhuilemaan muuta, ja taas palasin kokeilemaan josko "palat loksahtaisivat paikalleen". 

Vielä kuvien ottamisen jälkeen, tätä kirjotellessa, palasin muuttamaan paria juttua. Tässä se nyt kuitenkin on, huh!  Vasemman alalaidan kukkanen on tosin nostettu hieman ylemmäs kuvan ottamisen jälkeen, se oli joutunut kuvauksissa tuuliajolle. Paperi on Basic Greyn gummy bears ja taustalla oleva ruskea paperi on ostettu Lidlistä.

2 kommenttia:

  1. Vau!! Vielä kouluaikoina sua ei saanu askartelemaan millään ja nyt oot ihan ammattilainen! Tuolta Lidlistä tekee kyllä välillä oikeen löytöjä..askartelun suhteen. :) Ja joo, vähän on kiirettä pitänyt meillä. Kutsukortteja on väsäilty iltahämärissä ja ne alkaa vihdoin olee loppusuoralla :) Mitäs valitsin niin monimutkasen "leikkaa-liimaa-taita-teippaa" mallin :D Mutta onneks Janne on auttanut mua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä muistan, kun sä tykkäsit käydä Tiimarissa kuolailemassa uutuuksia, ja mä en ymmärtäny niiden päälle yhtään! Niin ne ajat muuttuu :). ...Aavistelinki, että hää jutut pitää sut kiireisenä, kun ei oo blogi päivittyny hetkee. Laitahan sinne joskus millasen mallin valittitte.

      Poista