sunnuntai 17. kesäkuuta 2012


Ostin Papruksesta mustan ZIG:in Wink of Stella -kynän (hinta oli jotain 3.80 €) ja olen jo muutaman käyttökerran jälkeen sen suuri fani! Kynällä saa glitterimäisen jäljen ilman sotkua ja se on uskomattoman monikäyttöinen. Lisäksi 0,8 mm kärki mahdollistaa tarkankin työskentelyn. Huomioikaa, että kynä tulee säilyttää vaakatasossa. Kynästä löytyy 12 eri värisävyä sekä yksi väritön glitteri. Alla yksi esimerkkii mitä Wink of Stellalla pystyy tekemään.

Olen leimannut molemmat nimet vaalealle paperille mustalla Color Boxin musteella, mutta käyttänyt kimallekynää ainoastaan ylempään nimeen. Ero on mielestäni selkeä vaikka lopputulos ei pääsekkään täysiin oikeuksiinsa valokuvissa. Klikkaamalla kuvaa näet sen isompana.


Olen vakuuttunut kuinka kontrolloidusti kynällä pystyy työskentelemään. Muste juoksee tasaisesti (sopivasti) eikä kynän kärki pysähtele ja takertele paperin pintaan. Kimalletta tulee, ainakin omaan makuuni, juuri sopivasti eikä sitä valu pitkin poikin. Kynällä saa lisäksi hienosti varjotuksia aikaan käyttämällä kynää ainoastaan kirjaiten reunoilla. Kokeile myös perinteisen kirjoittamisen lisäksi vesivärittämiseen! Vedä kynällä muutama viiva akryylipalikan päälle. Akryylipalikan alla kannattaa pitää pientä vaaleaa paperin palaa jotta hahmotat kuinka paljon mustetta pinnalla on. Ota säiliösiveltimellä mustetta palikasta ja väritä. Lisää kimallekynää akryylipalikan päälle aina tarvittaessa.

Mielestäni kynä on joka sentin arvoinen ja voin suositella sitä lämpimästi kaikille. Ostan ehdottomasti itselleni näitä muissakin sävyissä. Voin vain kuvitella kuinka makea kulta, hopea tai ruskea olisi vintagetöissä tai miten hienon viimeistelyn värittömällä kimallekynällä saisi lumi- ja talvikortteihin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti