maanantai 15. huhtikuuta 2013

Huhtikuun DT: vintage kortteja!


Sinellin DT-paketista paljastui tällä kertaa Papermanian vintage notes -tuotesarjaan kuuluvia tuotteita: monikäyttöinen skräppilehtiödecoupage arkki, upea leimasin sydän sekä valkoisia korttipohjia. Paketti kolahti minuun heti. Murretut värisävyt ja vintage -teema sai sormeni syyhyämään! Täytyy muuten sanoa, että tuo korttipohja setti on uskomattoman halpa! 10 kpl 6x6 kokoisia korttipohjia kuorineen 3,95 €. Hinta ei todellakaan huimaa päätä! No mutta alla aikaansaannokseni:


Tässä kortissa "pelasin" toisiinsa sointuvilla papereilla ja musteilla. Leimasin sydämen Brilliance: pearlescent crimson -musteella. Käytin sitä myös reunojen pehmentämiseen Distress Ink: antique linen -mustetyynyn lisäksi. Jälkimmäisen musteen sävy oli sattumalta lähes identtinen päällimäisen vaaleapohjaisen paperin kuvioiden kanssa! Viimeistelin sydämen akryylitimanteilla ja kiinnitin sen kohotarrapaloilla. Lehtiössä oli yksi paperi, joka oli täynnä erilaisia lausahduskia. Leikkasin niistä yhden viimeistelemään kortin, ja tupsutin sen reunat samalla musteella jolla leimasin sydämen.


Tähän korttiin on leikelty erilaisia tageja, joita yksi lehtiön papereista oli täynnä. Hyödynsin myös decoupage arkkia. Tagien lisäksi valitsin kaksi kuviopaperia, jotka sopivat toisiinsa ja muuhun värimaailmaan ja tupsutin niiden reunat Distress Ink: antique linen -musteella. Käytin samaa mustetta myös joidenkin tagien reunojen pehmentämiseen. Lisäksi leikkasin palan vaaleaa kuviopaperia kalenteri-tagin taustalle sekä "...a special wish" -laudahduksen. Käytä kortin ideaa hyödyksesi ja valitse papereista lempi tagisi!


Vaihtelun vuoksi tein yhden tälläisen erittäin simppelin ja helpon kortin. Alimmainen ympyrä ja toivotus on decoupage arkista ja keskimmäisen kuvion leikkasin samasta paperista mistä edellisen kortin tagit. Käytin toivotuksen viimeistelyyn hopeisia akryylitimantteja. Taustalla värimaailmaan sointuva kuviopaperi.Decoupage arkissa oli ihanat kirjaimet, joiden ympärille tiesin heti haluavani rakentaa yhden korteista. Värjäsin valkoiset paperikukat aikaisemmin mainitsemilla musteilla ja viimeistelin akryylitimantilla. Käytin valkoista pitsiä viimeistelemään kortin.

Kurkkaa päivitykseni myös Sinellin blogista. Mukavaa viikkoa kaikille!

4 kommenttia:

 1. WAUDE, miten kauniita kortteja kaikki!
  Täytyy kuitenkin sanoa että ensimmäinen ja toinen nousevat suosikeiksi :) Valloittavat värit ja asettelut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Itse kallistun ensimmäisen ja viimeisen kortin kannalle :).

   Poista
 2. Mä niin rakastan kaikkia sun askarteluja, pieniä yksityiskohtia, värejä, kuvioita.. Sä oot niin taitava! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenna! Askartelu on vaan niin mukavaa puuhaa :).

   Poista