torstai 15. elokuuta 2013

 
Muistutuksena kaikille, että korttikeräystä on jäljellä vielä 17 päivää! Olenko ainoa jonka mielestä aika on kulunut nopeeta? Toukokuussa alotettiin ja nyt ollaan jo loppusuoralla. Kortteja on tällä hetkellä kasassa 494 kpl. Viidensadan raja menee heittämällä rikki, muta meneekö oma tavoitteeni 800 kpl? Kyllähän se menee vai mitä? Pistetään menemään!

Tavoite ei suinkaan ole mahdoton. Esimerkiksi jos jokainen jo osallistunut lähettäisi vielä 8 korttia olisi tavoite täytetty. Hommaa kuitenkin helpottaa, että moni on vielä osallistumassa ja monen uuden osallistujan kortit ovat jo matkalla. Kaikki ei siis ole jo osallistuneiden harteilla! Tälläinen ajatusleikki siitä miten tuo 800 kpl ei todellakaan ole mikään mahdottomuus...

Tamperelaiset ja Tampereen seutulaiset huomio: voitte jättää korttejanne myös askartelukauppa Paperilohikäärmeen keräyslaatikkoon. Noudan laatikon liikkeestä keräysajan umpeuduttua. Sinne siis jos on vielä lähettämättömiä kortteja!

Jokainen on varmasti taas todennut, jos on päässyt unohtumaan, miten ankeaa ja harmaata tuo sade osaa välillä olla. Miettikää kantaa yksinäisen vanhuksen kannalta, joka istuu pirtissään vailla sen kummosempia aktiviteettejä. Sinun korttisi voi tuoda iloa ja väriä kaiken harmaudenkin keskellä. Otetaan siis keräyksessä vielä kunnon loppukiri!

PS. Kiitos miehille suunnatuista korteista, niitä on tullut selvästi enemmän tässä loppupuoliskolla. Ja miten upeita ne onkaan ollut!

4 kommenttia:

  1. Parhaillaan teonalla kortteja sinne. Joten kohta tulee! Tosi mukava keräys tämä!

    VastaaPoista
  2. Täältä kohta tulossa, meinasin vain tehdä vielä muutaman miehille suunnatun kortin, mutta pitää katsoa kuinka kerkeää. Kortteja on joka tapauksessa luvassa. :D

    VastaaPoista