lauantai 7. syyskuuta 2013

Korttikeräys korttien luovutus

Kuvaaja Marjaana Malkamäki

Vihdoin on tullut aika julistaa korttikeräyksen voittaja! Sitä ennen kerron kuitenkin joitain fiiliksiä korttien luovutustilaisuudesta, joka pidettiin keskiviikkona Mummon Kammarin tiloissa vanhusten lauluhetken yhteydessä. Kortteja siis kertyi kaiken kaikkiaan huikeat 1081 kpl, kiitos siitä teille! Aivan huikea luku. Ylpeänä luovutin koko runsauden Mummon Kammarille eteenpäin toimitettavaksi. 

Tuossa samaisessa tilaisuudessa lähti liikkeelle ensimmäiset kortit, kun jokainen osallistuja sai kotiin vietäväksi toinen toistaan upeamman kortin. Vanhukset olivat korteista mielissään ja ihmeissään. Ihmeissään siitä mitä he ovat tehneet, että saavat niin upeita kortteja. Moni oletti, että korttien jakamisen jälkeen ilmestyy keräyslipas, mutta ei. Sain useaan kertaan kertoa, että näillä korteilla ei ole tarkoitus tienata rahaa vaan antaa hyvää mieltä. Ja sen ne todella sai aikaan! Vanhukset ihastelivat upeita yksityiskohtaisia kortteja, joista näki että niihin on laitettu aikaa. Kiitos siis tästä kuuluu kaikille teille, jotka olitte osaltanne tekemässä keräyksestä totta. Kiitos minun, Mummon Kammarin ja vanhusten puolesta.

Mikäli olette kiinnostuneita lukemaan keräyksestä enemmän Kirkkosanomat teki asiasta jutun. Lehden voi lukea sähköisenä näköislehtenä täältä. Myöskin Mummon Kammarin kotisivuilta löytyy luettavaa.

...mutta kuka korkkaa Papruksen sponsoroiman palkinnon...?
..sen vie Elisa S. Paljon onnea voittajalle! Laitan sähköpostia tulemaan. 

Mukavaa viikonloppua kaikille ja kiitos huikeasta keräyksestä! Voipi olla, että ensi vuonna järjestetään suuri joulukorttikeräys...

Yhteistyössä mukana:2 kommenttia:

  1. Mahtavaa! Kiitos! :)
    Ja huima kasa tullutkin kortteja...!

    VastaaPoista
  2. hieno saavutus. Kiva olla mukana ! Ihana antaa niin siitä saa itselleen myöskin iloa :)

    VastaaPoista