keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Operaatio Joulunlapsi

Vuosia sitten, kun olin vielä lapsi perheemme osallistui Operaatio Joulunlapsi -kampanjaan. Kyseessä on maailmanlaajuinen operaatio, jossa tarkoituksena on ilahdutaa köyhiä lapsia jakamalla joululahjoja niille jotka niitä ei ehkä muuten saisi. Suomesta paketit lähetetään Romaniaan. Ideana on siis koota kenkälaatikon kokoiseen laatikkoon, ikäryhmästä ja sukupuolesta riippuen, mielekäs joululahja lapselle. Muistan kuinka
sain aikoinaan, kuukausien jälkeen, Romaniasta kirjeen, jossa oman ikäiseni poika kiitti saamastaan lahjasta. Oli hienoa tietää, että lahja oli todella löytänyt perille!

Nyt, vuosien jälkeen, olin jo unohtanut koko keräyksen olemassaolon kunnes se tänään osui jossain nettisivuilla silmääni. Päätin osallistua uudelleen. Innostuin ajatuksesta kuinka palkkapäivänä pääsen shoppailemaan kaikkea kivaa... ja siitä sitten sainkin idean askarella joulukortin lahjan kaveriksi. Ostin kesällä tuon lumihiutale leimasinsetin ja päätin kokeilla sitä ensimmäistä kertaa kortin kääntöpuolelle. Ihan kivan näkönen!

3 kommenttia:

  1. On ilo seurata sivustoasi ja hyviä töitäsi, jotka ilahduttavat monia!

    VastaaPoista
  2. Aivan ihana! Kivan värinen tuo lumihiutale-koriste kannessa, voihan ne olla muunkin värisiä kuin valkoisia!

    VastaaPoista