lauantai 14. joulukuuta 2013

A dream come true!


En voi kertoa kuinka onnellinen olen, sain tänään Sizzixin Big Shot -starttipakkauksen! Olen yli kaksi vuotta haaveillut tästä laitteesta, kuolaillut muiden upeita aikaansaannoksia sillä ja nyt se löytyy myös minulta! Itku pääsi autossa, kun pitelin laatikkoa käsissäni. Halasin poikaystävääni ja kiitin ennenaikaisesta joululahjasta.


Setti oli hyvin kattava, ja minun oli heti pakko testata laitetta. (En ole koskaan aikaisemmin päässsyt kokeilemaan tätä). Valitsin pakkauksen mukana tulleista embossaus kartongeista lempivärini ja stansseista perhosen. Hetkellisen ohjeiden lukemisen jälkeen homma oli selvä ja pääsin itse asiaan. On se vaan näppärä laite, suosittelen! Mitä kaikkea upeaa tällä tuleekaan saamaan aikaiseksi... Tutustuin tänään myös ensimmäistä kertaa kunnolla tuohon embossattavaan kartonkiin, jota pystyy siis hiomaan, repimään ja kohokuvioimaan. 


Tässä vielä lähikuvaa perhosista, taaimmaista perhosta on hieottu hiekkapaperilla ja valkoista on tullut paikkapaikoin esiin. Eikö tulekkin pienellä aika erilaista jälkeä?

3 kommenttia:

  1. Kelpo peli, vai mitä :)) Kivan lahjan oot saanut, veivailuiloa!!

    VastaaPoista
  2. Tuo on kyllä todella näppärä laite, onnea! Itse sain aikoinaan Big Shotin mieheltäni lahjaksi ja on kyllä ollut kovalla käytöllä. :)

    VastaaPoista