maanantai 14. heinäkuuta 2014

Itse tehdyt lasinmerkkaajat


Sain idean näistä itse tehdyistä lasin merkkaajista aiemmin keväällä, kun suunnittelin omia synttäreitäni. Juhlien järjestämiseen liittyy aina paljon muistettaavaa ja tehtävää, mutta näiden merkkaajien kanssa ei tarvitse kauaa ahertaa ja ne tuovat persoonallisen lisän juhlapäivään!

Perhoset ja ympyrät stanssattu big shot kuvioleikkurilla (näihin saa kätevästi käytettyä omat "jämä" paperit!). Pehmensin perhosen ja ympyrän reunoja tupsuttamalla niihin aavistuksen mustetta. Helmistrassi viimeistelee ilmeen. Merkkaaja on kiinnitetty kaksipuolisella teipillä lasiin, ja ne lähtivät juhlien jälkeen vaivatta pois.

Omilla synttäreilläni olin etukäteen arponut yhden perhosista voittajaksi ja tehnyt kyseistä perhosta kaksi kappaletta. Perhoset olivat lasikulhossa josta jokainen vieras sai valkata omansa. Illan loppupuolella paljastin miltä voittaja perhonen näyttää. Alkoi mukava kuhina, kun ihmiset alkoivat tarkastamaan josko oma olisi voittanut... synttäreiden kauneusteemaa mukaillen voittaja sai itselleen pienen palkinnon.

1 kommentti: