perjantai 5. kesäkuuta 2015

Kihjalais askartelua


Vietimme tässä taannoin kihlajaisia vintge teemalla. Äitini vastasi toinen toistaan upeimmista tarjoilusta ja minä kattauksesta ja askarteluista.

Heti alusta asti päätin etten osta askarteluja varten erillisiä materiaaleja vaan minun tulee pärjätä olemassa olevilla (paria poikkeusta lukuunottamatta). Tämä oli mahdollista toteuttaa juhlien pienuudesta johtuen, kutsuimme paikalle noin 15 henkilöä.


En olisi uskonut, kun rupesin askartelemaan, että voin saada näinkin nätit kutsukortit aikaiseksi ostamatta mitään uutta. Kummasti sitä vaan alkoi palat loksahtamaan paikoilleen, kun teki itselle selväksi, että sillä mennään mitä on. Näistä lähtökohdista arvostan näitä kaikkia kihlajais askarteluja jotenkin erityisesti.


Servetin pidikkeenä toimii rullattu vanha pokkarin sivu. Vähän mustetta reunoille ja luonnonvalkoista pitsiä yläreunaan. Tämä kapea pitsi oli sellainen, jonka kävin ostamassa, jotta saan tuon vintge -ilmeen viimeistelyä. 

Tulitikkurasiat koristelin kutsun mukaisesti ja sujautin suklaakarkin sisälle. Oli enemmän kuin lähellä ettei tuo punainen kartonki loppunut kesken!
Koristelin nämä isot lasipurkit samalla luonnonvalkoisella pitsillä. Lisäksi leikkasin liitutaulupaperia tekstejä varten. Tekstien kanssa nämä purkit "heräsivät henkiin". Kansissa käytin juuttinarua ja ruskeita tageja. Pikkuisen sokeripurkin viimeistelin leikkaamalla kanteen servetistä kukkakuviota.


Kiitos kaikille ihanista juhlista ja Korvenkehdolle tarjoiluista! Seuraavaksi häitä odottelemaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti