sunnuntai 20. tammikuuta 2013


Sain aikaisemmin tällä viikolla Sinellin tarvikepaketin postitse ja nyt viikonlopun aikana olen askarellut niistä kortteja ja tageja DT-hakua varten. Täytyy sanoa etten ole koskaan saanut kahden päivän aikana yhtä paljon valmiiksi! Töissä on käytetty kaikkia lähetettyjä tuotteita sekä hyödynnetty joitain omia tarvikkeita. Paperit ovat kuitenkin kaikki Glitz: laced with grace -lehtiöstä. Kaikki käytetty materiaali löytyy Sinellistä. Nähtäväksi jää pääseekö näillä töillä DT-teamiin.

Ensimmäisenä esittelyssä mustavalkea tagi. Tupustin paketin mukana tulleen vaalean nauhan mustalla musteella. Pienet akryylitimatit koristaa yläreunoja. Tämä työ on oma suosikkini.


Lehtiön papereista ehdottomasti omat suosikkini olivat nämä alla olevat. Vaalea kakkupaperi on tupsutettu Distress Ink: Vintage Photo -leimasinvärillä. Tämän voi antaa ystävälle vaikka kirjanmerkiksi.


Tämän työn kanssa meni kaikista kauiten aikaa, koska halusin kokeilla perinteisen kortin lisäksi joitan uutta. Minusta tästä tuli pirteän erilainen! Pyöristyksiin ei ole käytetty leikkureita vaan ne on toteutettu juomalasin pohjalla, pullonkorkilla ja muilla kotoa löytyvillä muoteilla.


Olen pitkään kuolaillut kortteja, joissa on käytetty rosetteja. Tätä korttia tehdessä ne muistuivat taas mieleeni, joten rupesin tuumasta toimeen. Rosettien viimeistelyyn käytetty värimaailmaan sopivia nappeja ja paperia. Katso ohjeet rosetteihin täältä.

9 kommenttia:

 1. Tarvikkeesi deeteilyyn oli aivan huippuja.. Ihania sävyjä. Taioit kauniita kortteja :) Onnea matkaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin :)!Tuo paperilehtiö oli kyllä aivan ihana. Hyvät värit ja nätit kuosit. Katotaan miten meidän käy!

   Poista
 2. Kauniita persoonallisia kortteja, etköhän sä näillä töillä ole aika vahvoilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sullakin näytti olevan ihania töitä :). Jännityksellä odotan tuloksia...

   Poista
 3. Onnittelut DT-tiimiin pääsystä!

  VastaaPoista
 4. Nimi vetosi ;) piti tulla kurkkaamaan mitä täältä blogista löytyy ja voi mitä ihanuuksia :)!!!

  VastaaPoista