lauantai 7. helmikuuta 2015


Askartelupöydän äärellä oli taas kuhinaa, kun innoistuin toden teolla askartelemaan isoveljelleni tälläistä hospital survival -laatikkoa. 

Tuunaaminen alkoi valkoisesta kenkälaatikosta, joka löytyi sopivasti kaapin perukoilta, kun siskoni soitti ja kertoi ideansa tälläisen piristys paketin kasaamisesta.

Päällystin laatikon alaosan lahjapaperilla, joka oli nurjalta puolelta ruskea. Paperi ei riittänytkään enään kanteen, joten tupsutin sen Distress Inkin Tea Dye ja Vintage Photo -väreillä. 

Tämän jälkeen valitsin väreihin sopivat kuviopaperit ja koristeet. Kannen alareunaa koristamaan valikoitui tuollainen simppeli nauha, jotta laatikon naisellisuus ei karkaisi käsistä. Minulla olis ollu yhtä aivan mahtavaa pitisiä tuon tilalle, mutta se olisi muuttanut laatikon fiilistä reilusti, ja tässä tapauksessa, väärään suuntaan.


Kukat stanssailin Big Shot kuvioleikkurilla ja materiaalina käytin vanhaa, reissussa kulunutta, englanninkielistä sotapokkaria. Tuon pokkarin vanhahtavat sivut ovat houkutelleet minua monesti askarteluissa, mutta valitettavasti sisältönsä puolesta ne ei oikein äitienpäiväkorttiin istu. Tässä tapauksessa kuitenkin tekstin sisältö tuo ripauksen kaivattua äijä fiilistä.Viimeistelin laatikon vintage tyylisillä aakkostarroilla.


2 kommenttia:

  1. Todella kaunis rasia. Minäkin olen koristellut laatikoita Mimosan kanssa krakleeraamalla. Se on hauskaa tekemistä lapsen kanssa.

    VastaaPoista