keskiviikko 4. huhtikuuta 2018Huomasin, että viimeisestä blogipäivityksestäni tulee pian, ainakin tätä vauhtia, kaksi vuotta. Pysähdyin hetkeksi miettimää, mitä kaikkea tuohon aikaan on mahtunut. Päällimmäisenä tulee mieleen uusi työpaikka, muutto ja surun käsittelyä. Meneepä se aika nopeasti!

No mutta, täällä ollaan taas. Ja askartelut eivät suinkaan ole unohtuneet, vaikka ovat olleetkin taka-alalla, blogin päivittämisestä puhumattakaan. Hankintoja on tullut tehtyä, erityisesti Sizzix-stanssien saralla, joista innostuin jouluaskarteluissa.

Tässä kuvan pakettikortissa käytetty ihanaa lumihiutale-stanssisettiä sekä Tim Holtzin tagi-stanssia, joka oli kyllä kokonaisuudessaan niin loistohankinta! Tähän pakettikorttiin liittyy myös hauska tarina. Aikoinani armeijassa ollessani saimme luvan apua metsäleirillä kasarmin varastosta löytyneet "vanhat" patruunat pois. Nämä patruunat olivat paketoitu pahvirasioihin ja niiden päällä oli tuota upeaa ruskeaa narua, rusetin kera  sellaisia patruunarasioita harvoin enää näkee. Narut olivat menossa lopulta nuotioon, mutta minä näin tilaisuuteni tulleen ja tungit ne taskuuni. Pojat ihmettelivät hamstraustani ja innoissani sain sanottua vain "ilmaista askartelumateriaalia!". Mukavia muistoja, onneksi narua on vielä reilusti omissa varastoissa :).

2 kommenttia: